logo ms

Rabu, 24 Julai 2024

faq  |  contact us  |  feedback  |  Peta laman

Dasar Privasi

Privasi Anda
Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung.

Sekiranya anda membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi kerajaan lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Sebagai contohnya seperti di dalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklum balas dari pelbagai agensi kerajaan.

Maklumat Yang Dikumpul
Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel.
 
Apa Yang Akan Berlaku Jika Saya Membuat Pautan kepada Laman Web yang Lain?
Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk portal ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web atau portal yang dilayari.
 
Pindaan Dasar
Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas kini pada halaman ini. Dengan sering melayari halaman ini, anda akan dikemas kini dengan maklumat yang dikumpulkan, cara ia digunakan dalam sesuatu perkara tertentu dan juga bagaimana maklumat dikongsi bersama-sama pihak yang lain.