logo ms

Isnin, 27 Mei 2024

faq  |  contact us  |  feedback  |  Peta laman

 

CLEARED    Call For Papers Academic Poster (2)

 

Institut Diplomasi dan Hubungan Luar Negeri (IDFR) menjemput penghantaran manuskrip untuk diterbitkan dalam The Journal of Diplomacy and Foreign Relations (JDFR), Jilid 21, November 2024.

JDFR merupakan jurnal akses terbuka yang tersenarai dalam Excellence for Research Australia (ERA). JDFR mempromosikan pengetahuan ilmiah dengan menggalakkan perbincangan mengenai diplomasi, sains politik, ekonomi antarabangsa, undang-undang antarabangsa, hak asasi manusia, hubungan antarabangsa, geopolitik, keserantauan ASEAN, pengajian strategik dan keselamatan serta topik-topik lain yang berkaitan.

Tiada yuran penerbitan dikenakan.

Tarikh akhir penghantaran abstrak: 19 Mac 2024
Tarikh akhir penghantaran makalah penuh: 31 Mei 2024

Semua serahan perlu diemelkan kepada: Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Untuk maklumat lanjut, sila rujuk Garis Panduan Penyumbang Makalah untuk Journal of Diplomacy and Foreign Relations (JDFR) di sini.

 

Serlahkan potensi anda bersama kami!

Sertai program latihan industri kami dan dapatkan pengalaman secara langsung dalam persekitaran kerja yang penuh bersemangat.

Mohon hari ini!

 internship eng

 

Adalah dimaklumkan bahawa tempat berkumpul bagi IDFR sewaktu kecemasan adalah di tapak parkir bas.
Adalah dimaklumkan bahawa tempat berkumpul sewaktu kecemasan bagi kakitangan, peserta kursus dan pelawat ke IDFR adalah di tapak parkir bas di sebelah kanan Blok A.

  • 1
  • 2